Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
les-petits-ecrits-d-alix.over-blog.com

Alerg pentru copii cu autism

DESPRE MARATON

Alerg pentru copiii cu autism este numele unui maraton al sănătății, ce va avea loc pe data de 24 august, începând cu ora 10:00. Maratonul se află deja la cea de-a doua ediție, iar de organizarea lui se ocupă cluburile Rotaract din Iaşi, cu sprijinul fundației Surâsul albastru. Anul acesta se va alerga pentru copiii cu autism din Iași.

CINE POATE PARTICIPA?

Oricine a împlinit vârsta de 16 ani poate alerga.

TAXA DE PARTICIPARE

Taxa de participare este de 20 de lei şi include tricoul de concurs.

Banii strânşi vor fi direcţionaţi către copiii cu autism care au nevoie de sprijin. Organizatorii vor să ameneje un centru pentru terapie şi informare în Iaşi.

ÎNSCRIEREA 

Înscrierea la maraton se face în perioada 10 – 24 august la centrele info de la Palas Mall, în ziua evenimentul în zona de Start şi online (se va anunţa în curând modalitatea).

Participarea este confirmată numai după achitarea taxei de 20 lei. Aceasta se poate face fie la centrele info, fie prin virament bancar.

CÂND – UNDE – TRASEU COMPLET

Maratonul va avea loc pe 24 august!

Startul pentru alergare se va da la ora 10.00, din Zona de Agrement Ciric iar sosirea va fi la Palas Mall.

Traseul maratonului:

  • START – Ciric – Moara de Vânt – Podu de Fier – Bulevardul Tudor Vladimirescu – Bulevardul Mageron – Podu Roș – Palas (esplanadă) – FINISH

Așadar, pe 24 august, începând cu ora 10:00, sunteți așteptați la maratonul sănătății Alerg pentru copiii cu autism. Nu uitați să vă înscrieți și să achitați taxa de participare care este de numai 20 ron. Prin participare la maraton ajutați copiii cu autism, dar alergați și pentru sănătatea voastră.

Din păcate eu nu sunt în Iași în această perioadă, așa că nu voi putea fi prezent.

Partager cet article

Repost 0

Commenter cet article